Lediga jobb plantering

Varje vår söker vi ett antal arbetsledare i plantering. Se nedan lite vad detta jobb innefattar. Vi kan även ha behov av en fältresurs, se nedan.


Annons arbetsledare

Inför planteringssäsongen våren 2023 behöver vi förstärka vår organisation med några arbetsledare inom plantering. Tjänsten kan komma att utökas till hösten också, i så fall efter överenskommelse. Exempel på områden och stationeringsorter som kan vara aktuella är Örebro län, Dalarna, Västmanland, Uppland, Sörmland, och Hudiksvall.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ha ansvar för och leda två grupper med plantörer. Varje grupp är normalt 5-6 personer. Huvuddelen av arbetstiden tillbringar du i fält men du kommer även arbeta en del med administrativa uppgifter. Dessa är främst att du med stöd och vägledning från våra produktionsledare planerar dina planteringsgruppers uppdrag och rapporterar utfört arbete. Tjänsten består i hög grad av att vara på plats i fält och se till att arbetet utförs enligt kundens direktiv och instruktioner. Du ansvarar för plantvård, uppföljning och rapportering av utfört arbete, men även för att plantörerna har rätt information för att kunna utföra sina uppdrag samt att kontrollera att arbetet utförs på ett säkert och professionellt sätt. I dina arbetsuppgifter ingår att ha en löpande dialog med kunden om arbetet och dess förutsättningar, ständigt vara uppdaterad vad gäller läget hos dina plantörer samt säkerställa att kvalitets- och produktionskrav efterföljs.


Kvalifikationer

Arbetet ställer stora krav på att kunna planera och organisera arbetet. Uppgiften kräver vidare förmåga att frekvent kommunicera med våra kunder och att kunna känna av stämningen hos planteringslagen. Våra plantörer är främst från Rumänien och förstår inte svenska. Därför krävs goda kunskaper i engelska vid sidan av mycket goda kunskaper i svenska.


Färdigheter att läsa en karta, att röra sig över hyggen, att vid behov vara beredd att hjälpa planteringslaget att köra plantor eller emballage med personbil och släp, är andra delar av det dagliga arbetet.


Erfarenhet av skogsarbete och/eller arbetsledning är meriterande, men inte ett krav. God hand med personal är viktigt och B-körkort är ett krav.


Tidsramar

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad heltidsanställning med trolig start ca 2023-04-03 till 2023-04-11 och avslut ca 2023-06-30 till 2023-07-07. Om det blir aktuellt med arbete under hösten rör det sig om ca 2023-08-15 eller något senare och avslut antagligen någon gång i oktober, beroende på var i landet det är.


Observera att urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.


Lön

Månadslön, Individuell lönesättning

Stationeringsort

Flera olika är aktuella, som i Örebro län, Dalarna, Västmanland, Uppland, Sörmland, och Hudiksvall.


Annons kontrollant/resurs

Det är oklart om vi behöver några extra fältresurser 2023 men om det ser ut att passa dig särskilt bra så kan du höra av dig.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att understödja våra arbetsledare i plantering med bland annat uppföljningar av planterade objekt, mottagning av plantleveranser, transport av emballage och utrustning, återrraportering, attestering med mera.


Kvalifikationer

Viktigt att du kan jobba självständigt och röra dig i skog och mark. Delar av arbetet kan eventuellt utföras under kvällar och helger. Tjänsten involverar en hel del bilkörning. Erfarenhet av skogsarbete och arbetsledning är meriterande. B-körkort samt behärskande av engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad heltidsanställning från början av april till omkring sista juni. 

Lön

Månadslön, Individuell lönesättning

Stationeringsorter som kan förekomma:

Norra Småland, Svealand


© Magnus Thor AB 2020