Lediga jobb plantering

Varje vår söker vi ett antal arbetsledare i plantering. Se nedan lite vad detta jobb innefattar. Vi söker även kontrollanter/resurser som du kan läsa lite mer om ytterligare ett stycke längre ner.


Annons arbetsledare

Inför planteringssäsongen våren 2022 behöver vi förstärka vår organisation med några arbetsledare inom plantering.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ta ansvar och leda en grupp på ca 10-12 skogsplantörer. Du ansvarar för att planera, leda, följa upp och rapportera utfört arbete. Du finns på plats i fält och ser till att arbetet utförs enligt kundens direktiv och instruktioner.

Kvalifikationer

Arbetet är mycket krävande och ställer stora krav på att kunna planera och organisera arbetet. Uppgiften kräver vidare förmåga att frekvent kommunicera med våra kunder, ständigt vara uppdaterad med läget hos dina plantörer och säkerställa att kvalitets- och produktionskrav efterföljs. Färdigheter att läsa karta, att röra sig över hyggen, att ta i själv och köra plantor eller emballage, är andra inslag i det dagliga arbetet.

Erfarenhet av skogsarbete och arbetsledning är meriterande. God hand med personal är synnerligen viktigt. B-körkort samt behärskande av engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad heltidsanställning med trolig start runt 2022-04-01 och slut runt 2022-06-30.

Lön

Månadslön, Individuell lönesättning

Stationeringsort

, Sörmland, Östergötland.

Annons kontrollant/resurs

Inför planteringssäsongen våren 2022 behöver vi förstärka vår organisation med ett par kontrollanter/resurser.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att understödja våra arbetsledare i plantering med bland annat uppföljningar av planterade objekt, mottagning av plantleveranser, transport av emballage och utrustning, återrraportering, attestering med mera.


Kvalifikationer

Viktigt att du kan jobba självständigt och röra dig i skog och mark. Delar av arbetet kan eventuellt utföras under kvällar och helger. Tjänsten involverar en hel del bilkörning. Erfarenhet av skogsarbete och arbetsledning är meriterande. B-körkort samt behärskande av engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad heltidsanställning med trolig start runt 2022-04-10 och slut runt 2022-06-30.

Lön

Månadslön, Individuell lönesättning

Stationeringsorter som kan förekomma:

Norra Småland, Sörmland, Östergötland


© Magnus Thor AB 2020